Pasta gör sig bäst med färska kryddor

Pastarätter är omåttligt populära och med rätt tillbehör blir pastan en succé i alla sammanhang, såväl till vardags som till fest. Genom att odla dina egna kryddor får du bokstavligt talat en extra krydda i tillvaron då egenodlade kryddor förgyller livet. Njut av att kunna skörda färska kryddor direkt från egna kryddodlingar och laga välsmakande pastarätter för alla tillfällen.

Kryddor – pastans bästa vän

Älskar du att äta pasta flera gånger i veckan? Då är du inte ensam och pasta är ett tillbehör som går utmärkt till kött, fågel och fisk. Men pasta utan tillbehör är inte så spännande och därför är kryddorna en betydande del av pastans popularitet. Vanliga kryddor till pasta är basilika och oregano, vilka förhöjer smaken av pastarätterna. Men det finns egentligen inga hinder när det kommer till valet av kryddor då smaken är som baken. Se bara till att kryddorna är färska så att smakerna kommer till sin rätt. Köp färska kryddor i kruka och plantera ut dem i större kruka för att kunna njuta av kryddorna till vardags.

Barilla har pasta för alla smaker och tillfällen

Att välja rätt pastasorter kan vara svårt och det finns mycket att välja mellan. En klassiker är dock Barilla och på deras hemsida https://www.barilla.com/sv-se/ hittar du olika pastasorter. Bland de färdiga torra pastasorterna är Barilla en favorit enligt många, men möjligheten att göra sin egen pasta finns också. Det är inte så svårt att göra egen pasta om du har rätt förutsättningar för det. Kika in hos https://www.barilla.com/sv-se/ för att se hur deras pasta ser ut och få inspiration. Med en bra kavel och en bra kniv, alternativt en professionell pastamaskin, kan du få till en snygg och hemlagad pasta med färska egenodlade kryddor. Använd Barillas hemsida, https://www.barilla.com/sv-se/ för mer inspiration och tips.